Ajankohtaista

Ravintola Polun toiminta päättyy

Setlementtiliiton konserniin kuuluvan Ravintola Polun toiminta päättyy. Viimeinen aukiolopäivä on tiistaina 18.9. Syynä lopettamispäätökseen on ravintolatoiminnan taloudellinen kannattamattomuus. Samassa yhteydessä Viittakivi Oy lopettaa toimintansa ja yhtiö laitetaan ”pöytälaatikkoon”.

Ravintola Polku avattiin Helsingin Jätkäsaaressa sijaitsevaan Sukupolvienkortteliin kesäkuussa 2017. Ravintola Polun toiminnan ytimessä on ollut uusien suomalaisten ravintola-alalle soveltuvan osaamisen tunnistaminen ja edelleen kehittäminen. Ravintola on työllistänyt noin 10 henkilöä.

Polun toiminta-aikana on kehitetty osaamisen tunnistamiseen ja tunnustamiseen validointityökalu, jonka kehittäminen jatkuu ravintolan sulkeuduttuakin syys-joulukuun aikana TEM:n rahoituksella. Kehittämistyö pilotointeineen tehdään yhteistyössä Svenska Settlement Förbundetin kanssa. Hankkeen vastuullinen työntekijä Suomessa on Harri Sarjanoja.

Ravintola Polun henkilökunta kiittää lämpimästi asiakkaita ja yhteistyökumppaneita!

Lisätiedot

Anu Haapanen
Vt. toimitusjohtaja
Viittakivi Oy
puh. 040 820 8758

Jari tuli taloon

Vuodenvaihteessa Ravintola Polku sai uuden ravintolapäällikön. Hän on Jari Lehto, jolla työkokemusta löytyy ravintola-alalta lähes huimat 30 vuotta!

Jarin johdolla Polku tähtää ruoassa entistä enemmän vaihtelevuuteen hyödyntäen kauden laadukkaita raaka-aineita ja tuotteita.

 

Lounaslistasta voit kätevästi kurkata mitä Jari ja Polun väki on viikoittain tarjolle loihtinut!

Jarin tavoitat numerosta  050 301 8908, sähköpostista etunimi.sukunimi (a) setlementti.fi tai useimmiten käymällä paikanpäällä.

Tervetuloa yhteiselle polulle Jari!

 

Olemme mukana hävikinvastaisessa taistossa!

Ruokahävikin vähentäminen on mitä herkullisin ekoteko. Ravintola Polku on liittynyt mukaan resq-clubiin, joka on ravintoloiden ylijäämäruokaa edullisesti kuluttajille välittävä sovellus. Seuraa tarjouksiamme https://resq-club.com/fi/ ja ole mukana kanssamme pelastamassa maailmaa.